Antena 3 CNN Actualitate Social MESAJE SF GHEORGHE. Cele mai inspirate urări și felicitări de SF. Gheorghe pe care le puteți trimite

MESAJE SF GHEORGHE. Cele mai inspirate urări și felicitări de SF. Gheorghe pe care le puteți trimite

MESAJE SF GHEORGHE. Cele mai inspirate urări și felicitări de SF. Gheorghe pe care le puteți trimite
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Apr 2018   •   20:00

MESAJE SF GHEORGHE. Duminică, 23 aprilie, se sărbătoreşte Sfântul Gheorghe. Mai jos găsiți cele mai inspirate mesaje, SMS-uri, urări pentru cei care poartă acest nume.

MESAJE SF GHEORGHE. Cu ocazia acestei minunate zile de naştere îţi doresc ţie, dragă Gheorghe tot ce este mai bun pe acest pământ şi multă multă sănătate. La mulţi ani!

MESAJE SF GHEORGHE. La mulţi ani Gheorghe! Astazi de ziua ta onomastică îţi doresc toată fericirea posibilă iar aceasta să fie aprinsă în sufletul tău neîncetat!

MESAJE SF GHEORGHE. O primăvară şi o viaţă frumoasă îţi doresc. La mulţi ani!

MESAJE SF GHEORGHE. Liliac înflorit îţi doresc să fii cât mai iubit şi să ai cea mai minunată zi de onomastică. La mulţi ani Gheorghe!

MESAJE SF GHEORGHE. La mulţi ani Georgiana! Ceea ce îţi doreşti să ţi se îndeplinească şi să fii iubită!

MESAJE SF GHEORGHE. Tot ce îţi doreşti să ţi se împlinească pentru ca meriţi. La mulţi ani George!

MESAJE SF GHEORGHE. Draga Georgeta, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!

MESAJE SF GHEORGHE. O viaţă plină de împliniri şi de realizări. La mulţi ani Geta!

MESAJE SF GHEORGHE. La mulţi ani Gheorghe! Cele mai mirifice lucruri pe care ţi le-ai propus sa ţi se îndeplinească!

MESAJE SF GHEORGHE. Îţi doresc cea mai frumoasă zi onomastică din câte ai avut şi o viaţă frumoasă în continuare. La mulţi ani George!

MESAJE SF GHEORGHE. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

MESAJE SF GHEORGHE. Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros "La multi ani", multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

MESAJE SF GHEORGHE. Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, George!

MESAJE SF GHEORGHE. La multi ani si fie ca Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!

MESAJE SF GHEORGHE. Iti urez "La multi ani" pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

MESAJE SF GHEORGHE. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani!

MESAJE SF GHEORGHE. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

MESAJE SF GHEORGHE. Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Georgiana!

MESAJE SF GHEORGHE. Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai.

MESAJE SF GHEORGHE. Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

MESAJE SF GHEORGHE. Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

MESAJE SF GHEORGHE. Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri.

MESAJE SF GHEORGHE. Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!

MESAJE SF GHEORGHE. Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie!

MESAJE SF GHEORGHE. Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire!

MESAJE SF GHEORGHE. In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire!

MESAJE SF GHEORGHE. Un cer albastru fara nori,/In calea ta sa fie,/Sa ai in viata numai flori,/Noroc si bucurie!/La Multi Ani, Gheorghe!

MESAJE SF GHEORGHE. In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei iti urez multa sanatate si fericire. La multi ani de Sf. Gheorghe.

 

×
Subiecte în articol: sfantul gheorghe felicitari urari mesaje
Parteneri
PPE nu mai vrea sa interzică mașinile pe benzină și motorină în UE
x close