Antena 3 CNN Actualitate Social Nepoata lui Bercea Mondial, sub control judiciar, după ce a fost acuzată că a lovit cu maşina un copil şi a fugit

Nepoata lui Bercea Mondial, sub control judiciar, după ce a fost acuzată că a lovit cu maşina un copil şi a fugit

Nepoata lui Bercea Mondial, sub control judiciar, după ce a fost acuzată că a lovit cu maşina un copil şi a fugit
29 Iul 2018   •   13:44

Florina Anghel, nepoata lui Bercea Mondial, a fost plasată sub control judiciar, sâmbătă seara, de către magistraţii Judecătoriei Caracal, după ce ar fi accidentat cu maşina un copil de patru ani şi ar fi fugit de la locul faptei.

Magistraţii Judecătoriei Caracal au respins, sâmbătă la ora 23.00, propunerea de arestare preventivă formulată de procurori în cazul nepoatei lui Bercea Mondial.

"Dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpata fără antecedente penale, pentru comiterea infracţiunii de părăsirea locului accidentului, pe o durată de 60 de zile. Impune inculpatei Anghel Florina ca, pe durata măsurii controlului judiciar, să nu depăşească limita teritorială a judeţului Olt, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de drepturi şi libertăţi. Dispune punerea de îndata în libertate a inculpatei, dacă nu este reţinută sau arestată în altă cauză. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare", a stabilit instanţa.

Accidentul a avut loc joi seara, pe o stradă din oraşul Drăgăneşti-Olt.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close