Antena 3 CNN Actualitate Social Noi detalii despre victimele carnagiului din Ialomița. Unde voiau să ajungă persoanele din microbuz

Noi detalii despre victimele carnagiului din Ialomița. Unde voiau să ajungă persoanele din microbuz

Noi detalii despre victimele carnagiului din Ialomița. Unde voiau să ajungă persoanele din microbuz
05 Oct 2019   •   09:26

Victimele carnagiului din Sfântu Gheorghe, Ialomița erau angajate ale lanțului de magazine Mega Image și lucrau în București.

În microbuz se aflau 16 persoane, iar nouă dintre ele au murit pe loc în urma cumplitului accident. Toate persoanele abia plecaseră spre București, având în vedere locul unde s-a produs tragedia.

Accidentul grav de circulaţie produs sâmbătă dimineaţa pe DN 2A Slobozia-Urziceni, în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul de călători.

Cercetările se desfășoară cu dificultăți având în vedere cp cei doi șoferi au decedat.

La faţa locului au acţionat de urgenţă peste 40 de pompieri, paramedici SMURD şi personal medical al Serviciului Ambulanţă cu 19 autospeciale de intervenţie şi ambulanţe.

Accidentul s-a produs în jurul orei 5,00. Încă din primele informaţii furnizate de apelantul la 112, s-a comunicat că este vorba de un număr mare de victime, sens în care a fost imediat activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Ialomiţa, mai precizează informarea IGSU.

Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri ale DN 2A în zona producerii accidentului, fiind reluată în jurul orei 7,30, potrivit Centrului INFOTRAFIC al IGPR.

Autorităţile din judeţul Ialomiţa au declanşat sâmbătă dimineaţa Planul Roşu de Intervenţie în cazul accidentului rutier între un microbuz cu pasageri şi un tir petrecut pe DN 2A.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close