Nouăsprezece curse aeriene au întârzieri la decolarea de pe Aeroportul Henri Coandă, din cauza ploilor

03 Iul 2017   •   18:35
Nouăsprezece curse aeriene au întârzieri la decolarea de pe Aeroportul Henri Coandă, din cauza ploilor Foto: Pixabay,com

Nouăsprezece curse aeriene au întârzieri la decolarea de pe Aeroportul Henri Coandă, luni, din cauza inundării unei piste în urma ploilor torenţiale şi a faptului că o alta este în reparaţii. Avioanele au pierdut culoarele de zbor, astfel că pasagerii cu destinaţii precum Atena, Roma, Frankfurt, Barcelona, Budapesta, Tel Aviv, au fost nevoiţi să aştepte ore în şir în aeroport fără să ştie ora exactă la care vor putea pleca, scrie News.ro.

De exemplu, o cursă care trebuia să decoleze la 16.30 spre Atena a fost programată pentru ora 21.00, aceasta fiind, de altfel, şi prima cursă amânată pe Aeroportul Henri Coandă.

Pasagerii reclamă că pe panourile din aeroport nu sunt afişate informaţii, acestea putând fi găsite doar pe site.

De asemenea, potrivit site-ului aeroportului Henri Coandă, şi aterizarea avioanelor este întârziată în cazul a opt curse din Budapesta, Varşovia, Antalya, Tel Aviv, Pisa, Dortmund, Perugia şi Copenhaga, iar 6 zboruri din Belgrad, Sofia, Iaşi, Varşovia, Viena şi Satu-Mare au fost anulate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close