Antena 3 Actualitate Social Primăria Capitalei oferă bani elevilor de până la 16 ani. Suma promisă

Primăria Capitalei oferă bani elevilor de până la 16 ani. Suma promisă

de S.T.    |    06 Sep 2018   •   10:37
Primăria Capitalei oferă bani elevilor de până la 16 ani. Suma promisă

Primăria Capitalei va oferi 750 de lei elevilor de până în 16 ani din şcolile din Capitală pentru a-şi pune aparat dentar.

Pentru copiii care au nevoie de proteze ortodontice pe ambele arcade, suma este dublă.

Banii vor fi alocaţi la recomandarea unui medic specialist sau primar ortodont, iar aplicarea aparatului ortodontic se va face la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială „Prof. Dr. Dan Theodorescu”, prin care se derulează proiectul.

Pentru înscrierea în proiect, părintele sau reprezentantul legal al elevului trebuie să depună la sediul ASSMB un dosar care să cuprindă o cerere tip, acordul pentru fotografierea dinţilor copilului înainte şi după, copii ale certificatului de naştere, actelor de identitate, precum şi consimţământul părintelui sau reprezentantului legal al copilului privind aplicarea aparatului dentar şi un document tip eliberat de un medic de la Spitalul Dr. Dan Theodorescu.

Bugetul alocat proiectului este de aproape 200.000 de euro, respectiv 925.500 de lei. Proiectul va fi implementat în perioada 17 septembrie 2018 – 17 septembrie 2018.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close