Antena 3 CNN Actualitate Social Profetul care a prezis în 2004 o nouă revoluţie în România. Ce urmează să se întâmple

Profetul care a prezis în 2004 o nouă revoluţie în România. Ce urmează să se întâmple

Profetul care a prezis în 2004 o nouă revoluţie în România. Ce urmează să se întâmple
25 Dec 2017   •   20:22

La începutul anului 2004, profetul indian Gupta Swami a vizitat România, ocazie cu care a făcut mai multe declaraţii despre ţara noastră. De-a lungul timpului, Swami a prezis căderea lui Gorbaciov, căderea navetei spaţiale Columbia, moartea soţilor Ceauşescu şi atentatul terorist din Indonezia.

În cursul anului 1983, la solicitarea Elenei Ceauşescu, Gupta Swami a venit în România. Atunci, a prezis sfârşitul regimului Ceauşescu şi execuţia cuplului Elena şi Nicolae Ceauşescu, fapt ce a stârnit nemulţumirea soţiei dictatorului, care l-a alungat din ţară pe profetul indian. „Românii care m-au abordat nu s-au interesat decât de propriul lor viitor. Ultima a fost Elena Ceauşescu, dar nu i-a plăcut viitorul pe care i l-am prezis. M-a făcut şarlatan şi peste două zile eram invitat să părăsesc România. Acest lucru se întâmpla în anul 1983”, povestea Gupta Swami.

La vizita din 2004, profetul a declarat că românii vor avea o viaţa grea, mult mai grea decât pe vremea lui Ceauşescu. El a precizat că, deşi a fost alungat un dictator din fruntea ţării, la conducere vor ajunge sute de dictatori mai cruzi şi mai lacomi decât fostul preşedinte Nicolae Ceauşescu.

sursa: Adevarul

 

×
Subiecte în articol: Nicolae Ceauşescu revolutie
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close