Reacția Gabrielei Firea, după protestul angajaților STB: 10-15 persoane stimulate politic au creat un pic de atmosferă

20 Ian 2020   •   17:04
Reacția Gabrielei Firea, după protestul angajaților STB: 10-15 persoane stimulate politic au creat un pic de atmosferă

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat luni, referindu-se la protestul unor angajaţi ai STB, nemulţumiţi că vor fi relocaţi de la autobaza din Pipera, că 10 - 15 salariaţi, "stimulaţi politic", au creat "un pic de atmosferă".

„Un coleg de-al dumneavoastră a spus că e un mare scandal acolo şi că e grevă, e miting, e dezastru. Nu e nici grevă, nici miting, nici dezastru. Vrem să construim spital metropolitan sau nu? Eu vreau să construim spital metropolitan, iar autobaza Pipera, precum şi celelalte autobaze nu sunt în proprietatea vreunui angajat. (...) E proprietatea municipiului şi dacă primarul general şi Consiliul General au propus şi s-a şi votat să se construiască acolo spitalul metropolitan, aşa se va întâmpla", a declarat Firea, întrebată despre protestul de la autobaza STB de la Pipera.

Ea a spus că directorul general al STB a fost în cursul dimineţii la autobaza din Pipera şi a discutat cu 100 din cei 500 de angajaţi care ţin de această autobază.

Citește Și Gabriela Firea consideră că trebuie realizat un audit al staţiilor de monitorizare a calităţii aerului: „Nu vrem să ascundem adevărul”

"Salariile sunt aceleaşi, sporurile sunt aceleaşi, condiţiile de muncă sunt aceleaşi, se relochează la celelalte autobaze. 10 - 15 angajaţi, stimulaţi politic bineînţeles, că am primit şi eu informaţia, (...) au creat un pic de atmosferă. Repet: 10 - 15 din 500 de angajaţi. Eu cred că proporţia spune totul. Ne dorim să demarăm cât mai rapid spitalul metropolitan. Eu îmi voi face birou acolo. Dacă vor să rămână şi colegii de la STB, pot să rămână, dar în timpul lor, pentru că în timpul serviciului trebuie să meargă să îşi facă treaba. Nu a fost perturbat transportul public în comun, prin urmare e pur şi simplu artificial tot ceea ce s-a întâmplat", a susţinut Gabriela Firea, după ce a participat la o întâlnire cu ministrul Mediului, Costel Alexe.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close