Antena 3 CNN Actualitate Social REFERENDUM FAMILIE 2018. Arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian, a încurcat secţiile de votare

REFERENDUM FAMILIE 2018. Arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian, a încurcat secţiile de votare

REFERENDUM FAMILIE 2018. Arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian, a încurcat secţiile de votare
Sursa foto: Foto: Facebook/Arhiepiscopia Dunării de Jos
06 Oct 2018   •   16:03

REFERENDUM FAMILIE 2018. Arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian, a încurcat secţiile de votare, intrând într-o secţie la care nu era arondat. Înaltul prelat a fost ajutat de reprezentanţii comisiei de votare să găsească secţia la care este arondat.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian, a încurcat, într-o şcoală din municipiul Galaţi, secţiile de votare.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Deoarece nu a fost găsit pe listele electorale, reprezentanţii biroului secţiei în care intrase IPS Casian au făcut verificări şi au aflat că înaltul prelat este arondat la altă secţie.

REFERENDUM FAMILIE 2018. După câteva minute, unul dintre membrii comisiei l-a îndrumat pe Arhiepiscopul Dunării de Jos către secţia corectă.

REFERENDUM FAMILIE 2018. IPS Casian a spus, la ieşirea de la urne, că votul este „binecuvântat de Dumnezeu” şi că izvorăşte „din credinţa noastră profundă în lumea valorilor privind familia.”

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: REFERENDUM FAMILIE 2018 votare
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close