Antena 3 CNN Actualitate Social REFERENDUM FAMILIE 2018. Cum se va proceda după închiderea secţiilor de votare. Anunțul făcut de MAI

REFERENDUM FAMILIE 2018. Cum se va proceda după închiderea secţiilor de votare. Anunțul făcut de MAI

REFERENDUM FAMILIE 2018. Cum se va proceda după închiderea secţiilor de votare. Anunțul făcut de MAI
Sursa foto: foto: Agerpres
07 Oct 2018   •   19:16

REFERENDUM FAMILIE 2018Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, a anunțat că structurile Ministerului Afacerilor Interne vor asigura condițiile necesare pentru a transporta în siguranță buletinele de vot la birourile electorale județene.

REFERENDUM FAMILIE 2018. „Până la încheierea votării, angajații Ministerului Afacerilor Interne vor verifica în continuare sesizările de fapte ilegale care au legătură cu referendumul. Efectivele de ordine publică vor rămâne mobilizate și după încheierea procesului de vot pentru prevenirea oricăror incidente care s-ar putea produce.

REFERENDUM FAMILIE 2018. După finalizarea activităților din secțiile de votare, structurile MAI vor asigura condițiile necesare pentru transportul în siguranță al buletinelor de vot și al celorlalte documente care au legătură cu votarea de către președinții secțiilor de votare către birourile electorale județene.", a transmis purtătorul de cuvânt al MAI. 

×
Subiecte în articol: REFERENDUM FAMILIE 2018 MAI votare
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close