Antena 3 CNN Actualitate Social Un român a fost criticat dur pe internet, după ce a povestit ce i s-a întâmplat când a chemat un instalator: "Ai preferat un Dorel"

Un român a fost criticat dur pe internet, după ce a povestit ce i s-a întâmplat când a chemat un instalator: "Ai preferat un Dorel"

Un român a cerut ajutor pe rețelele sociale, însă a fost criticat, după ce a povestit cum instalatorul pe care l-a plătit a plecat fără să rezolve problema pentru care a fost chemat, iar în urma lui, trei apartamente s-au inundat.

Un român a fost criticat dur pe internet, după ce a povestit ce i s-a întâmplat când a chemat un instalator: "Ai preferat un Dorel"
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Oct 2023   •   22:30

Românul a povestit întreaga întâmplare pe internet, acolo unde a cerut ajutor în legătură cu modul în care ar trebui să procedeze, fiind nemulțumit de prestația instalatorului.

"Cum cu tata nu am putut desfunda toaleta, am zis să chem un instalator cu șarpe să vină să rezolve problema.

Mi-au cerut 350 prima dată și au venit cu o pompă. După mi-au spus că mai trebuie 200 de ron să vină cu șarpe, într-o oră jumate.

După zece minute aduce din mașină ceva ce nu părea a șarpe, au încercat și nu au reușit. Le-am dat 550 să îmi zică că nu pot și să apelez la administrator.

Citește și: Tragedie la Cariera Roșia din cadrul CE Oltenia. Un muncitor a fost strivit de excavatorul pe care încerca să-l repare

După patru ore a dat apa înapoi și s-au inundat trei apartamente. Ce pot să fac în situația asta în afară de ANPC? Nu mi-au dat bon, mi-au zis că vin cu șarpe pentru 200 ron în plus și nu au făcut asta", a scris românul, pe Reddit.

În comentarii, oamenii l-au considerat vinovat pe autorul postării, pentru că le-a oferit bani meseriașilor înainte ca aceștia să rezolve problema.

"Nu dai niciodată bani până nu e treaba rezolvată și încerci să cauți meșteri sau firme care dau bon sau chitanță. De bon nu știu dacă se poate da, dar o chitanță ceva ar trebui să se poată", a scris cineva.

"De ce le-ai dat bani înainte? Cel mult lași un avans. Also, 550 de lei pentru un desfundat de scurgere? Nu e cam mult?" , a scris altcineva.

"Nu ai primit bon/ factură, sesizează ANAF-ul", este un alt comentariu.

"Într-o țară civilizată instalatorul avea asigurare și te despăgubea de problemele făcute", a scris altcineva.

"Păi, de de să te gândești acum la  ANPC? Trebuia să te gândești din prima să aduci o firmă specializată, să ai pe cine trage la răspundere în astfel de situații. Ai preferat un Dorel", a notat cineva.

×
Subiecte în articol: instalator inundatie apartament
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close