Antena 3 CNN Actualitate Social Un erou al României a murit într-un accident de mașină groaznic

Un erou al României a murit într-un accident de mașină groaznic

Un erou al României a murit într-un accident de mașină groaznic
de M.Z.    |    08 Apr 2017   •   21:33

Garda de corp a lui Gino Iorgulescu și a celebrei actrițe Angelina Jolie a murit într-un accident la Constanța, vineri noapte: este vorba despre Cătălin Dan Gemănar, fost SPP-ist, potrivit Reporterntv.ro.

Cătălin Gemănar, angajat ca director tehnic în cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal, a condus un autoturism marca Audi Q7, înmatriculat în București, ce aparține LPF, iar la o trecere la nivel cu calea ferată situată între localitățile Tariverde și Mihai Viteazu, a intrat în plin într-un tren.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina condusă de Gemănar a fost distrusă, iar bărbatul a sfârșit tăiat în două.

Radu Tudor: Era un om credincios și disciplinat, a luptat în Afganistan

A fost timp de 10 ani unul din cei mai buni luptatori ai Brigazii Antiteroriste, apoi ai SPP. A indeplinit misiuni dificile inclusiv in teatrul de operatiuni din Afganistan, scrie Radu Tudor, pe blog.

"Originar din Bucovina, un om foarte credincios si disciplinat, Cătălin a fost iubit de toti cei care l-au cunoscut. Inclusiv de celebra Angelina Jolie, a carei garda de corp a fost pentru cateva zile in Afganistan, cand vedeta de la Hollywood a venit sa ajute copiii loviti de razboi

Cătălin se grabea probabil azi noapte, cand masina lui a fost lovita de tren undeva intr-o comuna din judetul Constanta. De obicei conducea foarte precaut, era un monument de calm si disciplina.

Azi era ziua de nastere a fetitei lui, care implinea un an.

S-a grabit probabil sa ajunga mai repede acasa pentru acest moment special, ce s-a transformat intr-o incredibila tragedie.

Sunt informatii ca trecerea la nivelul caii ferate pe care a traversat-o nu era semnalizata luminos, nu exista bariera, nici o alt sistem de iluminare publica nefiind in zona. Un tren marfar a aparut din bezna noptii si a izbit in plin masina.

Regretat de multi colegi din Brigada Antiterorista si SPP, Cătălin a murit ucis de un tren in tara lui dupa ce a supravietuit in 3 misiuni foarte dificile in Afganistan.

Pentru ca l-am cunoscut pe Cătălin si l-am pretuit, ma rog ca sufletul lui curat sa fie primit la dreapta Domnului. Iar familia sa greu incercata – sotia, cei doi copii mici, sora si mama – sa poata suporta aceasta drama a despartirii", se arată în mesajul lui Radu Tudor.

×
Subiecte în articol: Gino Iorgulescu Angelina Jolie
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close