Antena 3 CNN Actualitate Social Soţia afaceristului din Sibiu găsit mort în pădure exclude ipoteza sinuciderii

Soţia afaceristului din Sibiu găsit mort în pădure exclude ipoteza sinuciderii

Soţia afaceristului găsit mort în pădurea Băneasa a vorbit cu Poliţia şi spune că este total exclus ca soţul ei să se fi sinucis. 

Soţia afaceristului din Sibiu găsit mort în pădure exclude ipoteza sinuciderii
Sursa foto: Facebook | Andreea Barbu
de Roxana Ciucă    |    27 Ian 2022   •   13:27

Rezultatul necropsiei, aşteptat în scurtă vreme, ne va elucida în acest caz.

În cazul afaceristului găsit mort în pădure, surse apropiate anchetei au declarat că, de mai bine de trei săptămâni, cadavrul s-ar fi aflat într-o lizieră din sectorul 1 al Capitalei.

Soţia bărbatului găsit mort exclude din start ipoteza cum că soţul ei şi-ar fi pus capăt zilelor - este ceea ce a spus în faţa anchetatorilor. 

Femeia a recunoscut că bărbatul era în depresie şi avea probleme cu banii, dar le-a mai spus oamenilor legii şi că acest bărbat avea mulţi duşmani.

Anchetatorii oricum verificau toate pistele, dar acum se analizează mult ipoteza ca în acest caz să fie vorba de o crimă comisă de presupuşi duşmani.

Un om de afaceri din Sibiu, dispărut de trei luni, găsit mort în pădurea Băneasa din Bucureşti

Alexandru Coman, un om de afaceri din Sibiu, în vârstă de 49 de ani, dispărut de trei luni, a fost găsit mort în pădurea Băneasa din Bucureşti.

Poliţiştii iau în calcul ipoteza unei sinucideri, însă nu exclud şi alte variante. Medicii legişti urmează să stabilească cauza morţii afaceristului din Sibiu. 

Potrivit unor surse, bărbatul era divorţat şi ar fi suferit o depresie. Asupra lui, anchetatorii au găsit acte, telefonul, dar şi o sumă de bani.

 

×
Subiecte în articol: Alexandru Coman Sibiu padure mort
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close