Antena 3 CNN Actualitate Social El este taximetristul care a dus-o gratuit pe mama cu fiul rănit la spital: "Am credința că, dacă faci bine, bine găsești"

El este taximetristul care a dus-o gratuit pe mama cu fiul rănit la spital: "Am credința că, dacă faci bine, bine găsești"

Taximetristul care s-a oferit să o ducă la spital pe mama care nu avea suficienți bani să achite cursa a fost găsit în București.

El este taximetristul care a dus-o gratuit pe mama cu fiul rănit la spital: "Am credința că, dacă faci bine, bine găsești"
Sursa foto: Silvian Iulian Bucur | Facebook
de Georgiana Adam    |    18 Ian 2023   •   21:32

În noiembrie 2021, Silvian Iulian Bucur, șofer de taxi, a fost solicitat, printr-o aplicație de profil, la o cursă care pornea din cartierul bucureștean Pajura.

După ce a acceptat comanda, taximetristul a fost sunat, iar persoana de la telefon, o femeie, i-a spus că nu are suficienți bani pentru cursă.

Șoferul a mai aflat că femeia trebuia să ajungă de urgență la spital cu fiul ei, care se rănise la cap.

În acel moment, Silvian s-a oferit  să-i ducă la spital gratuit, devenind eroul celor doi.

Citește și: "Am numai 16 lei și trebuie să ajung cu băiatul la Urgențe" | Gestul unui taximetrist la apelul disperat al unei mame

Deși întâmplarea a fost povestită, în noiembrie 2021, de taximetrist, pe rețelele sociale, gestul său a devenit cunoscut abia zilele trecute.

Se pare că oamenii au crezut că bărbatul este din Cluj, iar taximetriștii din oraș l-au căutat pentru a-l felicita pentru gest.

Mai mult, acesta urma să fie recompensat cu un abonament gratuit pe cinci ani la dispeceratul de taxi, sau chiar cu o mașină electrică, dacă este angajat.

Citește și: Recompensă pentru taximetristul din Cluj care a dus gratuit o mamă cu copilul la spital. "Încă nu l-am găsit"

În final, bărbatul a fost găsit, de reporterii de la Știrile Pro TV, în București, iar acesta a mărturisit că a mai ajutat și alți oameni în trecut.

"Am găsit un copil la ora 11 noaptea, să-l duc într-un sat apropiat de București. Nu puteam să-l las, pur și simplu, în stradă, acolo, că cine știe ce se întâmpla.

L-am lăsat în fața porții, și nu l-am revăzut de atunci. (…) Într-un fel, am credința că, dacă faci bine, bine găsești. Dacă faci rău, rău găsești“, a povestit el, pentru Știrile Pro TV.

Referitor la femeia pe care a ajutat-o, bărbatul a subliniat că în locul ei ar fi putut fi mama, soția sau cineva apropiat, de aceea nu a ezitat să o ajute.

×
Subiecte în articol: taximetrist mama spital fiu ranit București
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close