Antena 3 CNN Actualitate Social Unde se află Gheorghe Dincă în timp ce Alexandra suna la 112

Unde se află Gheorghe Dincă în timp ce Alexandra suna la 112

Unde se află Gheorghe Dincă în timp ce Alexandra suna la 112
29 Iul 2019   •   15:21

Dezvăluiri incredibile apar în urma amplei anchete. Potrivit raportului MAI, tânăra de 15 ani, le-a mărtutirisit celor de la 112 și unde se află călăul său. 

Aceasta le-a spus că agresorul a mers la farmacie pentru a lua o alifie cu care să-i îngrijească rănile și astfel a reușit fata să pună mâna pe telefonul lui.

În timpul discuției cu poliția, Alexandra a dat mai multe detalii legate de curtea imobilului în care se afla şi a precizat că nu poate părăsi locul întrucât acolo se află un câine lup de care îi este teamă. În timpul acestei convorbiri, adolescenta a dat o adresă găsită pe o carte de vizită, dar după ce polițiștii au verificat locul și nu au găsit nimic, au revenit cu un telefon la numărul de pe care a sunat fata.

Poliţistul a încercat să o calmeze şi i-a cerut să spună dacă ştie unde se află şi ce vede în jurul ei. „Aceasta a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla lângă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini. Totodată, victima a precizat că, în acea curte, se afla un brad, un nuc, o maşină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri, şi mai mulţi câini lupi dezlegaţi, în continuare, poliţistul a întrebat-o dacă are reţea internet pe telefonul de pe care vorbeşte şi răspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, şeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului şi dacă poate să iasă din casă şi din curte. Cea în cauză a răspuns că gardul este din metal de culoare roşie şi nu poate ieşi din încăpere deoarece este legată şi afară sunt câini lupi”, se arată în raportul MAI ce prezintă dinamica discuţiei dintre Alexandra şi ofiţerii de poliţie, atunci când fata a sunat la 112.

 

 

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close