Antena 3 CNN Actualitate Social UPDATE. Contestaţia poliţiştilor acuzaţi de viol a fost respinsă. Cei doi rămân în arest

UPDATE. Contestaţia poliţiştilor acuzaţi de viol a fost respinsă. Cei doi rămân în arest

UPDATE. Contestaţia poliţiştilor acuzaţi de viol a fost respinsă. Cei doi rămân în arest
Sursa foto: Foto: planettransgender.com
08 Aug 2015   •   14:52
Poliţiştii de la Ordine Publică din cadrul IPJ Călăraşi, arestaţi sub acuzaţia că au violat o adolescentă fugită dintr-un centru de plasament, pe care au găsit-o în municipiul Călăraşi, au contestat la Tribunalul Călăraşi măsura arestului preventiv dispusă de instanţa de fond, Judecătoria Călăraşi. Contestaţia a fost respinsă iar cei doi rămân în arest. 

---

Poliţiştii din Călăraşi care au violat-o pe fata de 15 ani care fugise dintr-un centru de plasament au fost arestaţi preventiv. 
 
Aceştia au recunoscut că au întreţinut relaţii sexuale cu minora, dar au încercat să arunce vina asupra ei şi au spus că ea le-a făcut avansuri, iar ei au cedat. 
 
Agenţii au fost trecuţi în rezervă de ministrul de Interne Gabriel Oprea şi nu se vor mai putea întoarce în poliţie.
 
Cei doi agenţi de la ordine publică au găsit-o pe adolescentă pe stradă, au dus-o pe un câmp şi ar fi obligat-o să întreţină relaţii intime cu ei, chiar în maşina poliţiei. Apoi au abandonat-o. Un cioban a găsit-o şi a dus-o la spital. 
 
Fata fugise din centrul de plasament Perişoru, din Călăraşi, la începutul săptămânii. De 3 ani era instituţionalizată, pentru că mama ei a fost decăzută din drepturile părinteşti după ce ar fi oferit-o concubinului ei. Bărbatul a fost condamnat atunci la trei ani de închisoare. Adolescenta nu a reuşit însă să se acomodeze la casa de copii, de unde a fugit de mai multe ori.
 
Poliţiştii se pare că ştiau că fata provenea dintr-un centru de plasament şi i-ar fi propus să întreţină relaţii sexuale cu ei ca să nu o ducă înapoi. Cel puţin aşa a povestit minora. Agenţii susţin însă altceva.
 
Unul dintre poliţişti lucra în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi din anul 2007, iar celălalt din 2012. Amândoi şi-au dat demisia şi au şi fost trecuţi în rezervă de ministrul de Interne Gabriel Oprea.
 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close