Antena 3 CNN Actualitate Social Victimă a criminalului de la Caracal: „Am fost violată în garsonieră lui Dincă de patru persoane. El a fost al treilea”

Victimă a criminalului de la Caracal: „Am fost violată în garsonieră lui Dincă de patru persoane. El a fost al treilea”

Victimă a criminalului de la Caracal: „Am fost violată în garsonieră lui Dincă de patru persoane. El a fost al treilea”
Sursa foto: Foto: captura video Acces Direct
07 Sep 2019   •   21:54

Sechestrată, amenințată cu un cuțit și violată de Gheorghe Dincă și prietenii lui într-o cameră cu gratii la geamuri.

Este acuzația unei tinere care spune că a trecut prin asta după ce a fost luată propriu-zis de pe stradă de oamenii monstrului din Caracal.

Victima lui Dincă a decis să vorbească în sfârșit și a povestit la Acces Direct coșmarul prin care a trecut. 

„A venit unul dintre acei indivizi, silențios, în spatele meu, m-a prins de mână și mi-a pus cuțitul la gât, ca să tac, să nu zic nimic. Și de acolo, m-a dus la o garsonieră. M-a amenințat că mă taie și pe mine și familia dacă vorbesc sau țip sau așa...Oricum era seara târziu, era după ora 21, că aveam cursuri, până la ora 20, 21 și era oricum după ora 21. M-am dus, că mi-a fost frică, m-a ținut strâns de mână și m-am dus. Acolo am fost băgată într-o garsonieră și a venit cu cuțitul, m-a amenințat în continuare să nu țip, să nu așa, că mă taie pe mine și familia. Apoi, a venit și Dincă, la fel, cu cuțitul și să tac, să nu țip. Au fost mulți, vreo opt sau nouă. Îmi aduc aminte că doar patru...Dincă a fost al treilea. Au fost patru, pentru că după, mi s-a făcut rău  și nu mai știu!”, a declarat victima.

×
Subiecte în articol: victima criminal caracal
Parteneri
Val de viscol și frig peste România! ”Următoarele 36 de ore să fim atenți”
x close