Antena 3 CNN Actualitate Social Zina Dumitrescu a murit. Directorul azilului a dezvăluit cum s-a stins marea creatoare de modă: A murit în camera ei

Zina Dumitrescu a murit. Directorul azilului a dezvăluit cum s-a stins marea creatoare de modă: A murit în camera ei

Zina Dumitrescu a murit. Directorul azilului a dezvăluit cum s-a stins marea creatoare de modă: A murit în camera ei
28 Mar 2019   •   18:52

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a fost solicitat în cursul zilei de joi, la azilul din Snagov. Medicii au încercat să o resusciteze mai bine de o oră, însă fără succes. Decesul a fost declarat la ora 16:25.

Șeful centrului, medicul Ioan Casian, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele zile din viața fostei creatoare de modă. Doctorul a mai spus cum s-a stins Zina și unde va fi înmormântată.

”Practic, a refuzat să mai trăiască! Asta și-a dorit! Vorbeam zilnic cu ea, de 3-4 ori. Ea zicea că nu are nicio problemă, dar eu știam că nu-i adevărat. Azi, stătea singură, la televizor. A murit în camera ei… I-am dus mâncarea în cameră, dar nu a mâncat”, a dezvăluit Ioan Casian.

”Mai avea puls atunci când am sunat la salvare. A venit salvarea, dar nu s-a mai putut face nimic”, a continuat medicul.

Acesta a mai spus că Zina Dumitrescu va fi înmormântată la cimitirul Bellu, acolo unde are loc de veci. ”Voi vorbi cu fiul dânsei, să vedem ce facem, cum facem”, a spus Ioan Casian, potrivit cancan.ro.

×
Subiecte în articol: Zina Dumitrescu azil
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close