Antena 3 CNN Actualitate Social Zina Dumitrescu, uitată de fiul său într-un cămin de bătrâni. „Nu sunt șanse să vină la ea”

Zina Dumitrescu, uitată de fiul său într-un cămin de bătrâni. „Nu sunt șanse să vină la ea”

Zina Dumitrescu, uitată de fiul său într-un cămin de bătrâni. „Nu sunt șanse să vină la ea”
20 Ian 2018   •   10:59

Directorul căminului de bătrâni unde se află fosta creatoare de modă Zina Dumitrescu a ajuns la concluzia că fiul acesteia nu mai vrea să audă de mama lui.

De mai bine de trei ani, Zina Dumitrescu nu și-a mai văzut băiatul, care ar fi trebuit să-i fie un sprijin la bătrânețe, și e copleșită de dorul lui.

Directorul căminului l-a contactat pe fiul fostei creatoare de modă: „Am dat de el la telefon. Nu m-a întrebat nimic de Zina. Nici nu mă așteptam să-i dea vreun semn”.

„Zina e sănătoasă, nimic nu s-a schimbat. Au trecut mai bine de trei ani de când fiul său nu a mai văzut-o. Și nici nu sunt șanse să vină la ea. Eu i-am transmis că nu are legătură cu banii, nu-i cere nimeni socoteală, nici nu mai contabilizez restanțele, dar să vină să-și vadă mama. Zina e foarte dezamăgită. Ea zice că vorbește cu fiul său, deși nu face acest lucru, tocmai ca să-l protejeze”, a spus directorul căminului, potrivit libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: Zina Dumitrescu fiu copil
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close