Antena 3 CNN Actualitate Un şofer beat a fost dat pe mâna Poliţiei de iubita pe care a abandonat-o în maşină după ce a făcut accident, într-un sat din Timiş

Un şofer beat a fost dat pe mâna Poliţiei de iubita pe care a abandonat-o în maşină după ce a făcut accident, într-un sat din Timiş

Un şofer beat, care a făcut accident şi şi-a abandonat iubita rănită în maşină, a fost dat pe mâna Poliţie chiar de tânăra care a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Un şofer beat a fost dat pe mâna Poliţiei de iubita pe care a abandonat-o în maşină după ce a făcut accident, într-un sat din Timiş
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Sebastian Tataru
de Georgiana Adam    |    28 Noi 2022   •   12:41

Totul s-a întâmplat duminică, 27 noiembrie 2022, în jurul orei 01.00, atunci când polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în calitate de pasager, a fost victima unui accident rutier pe DJ588 A, în localitatea Berecuța.

La fața locului, polițiștii au stabilit că, la ieșirea din localitate, șoferul unui autoturism nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit șoseaua și s-a oprit într-un canal.

Ulterior, el a părăsit locul accidentului şi şi-a abandonat iubita, o tânără de 19 ani, în maşină. În urma accidentului, tânăra a fost rănită şi a reuşit să sune la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutor.

Ea a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital pentru a primit îngrijiri medicale.

În baza informaţiilor oferite de tânără, şoferul, un tânăr de 34 de ani, a fost prins într-o casă din satul Berecuţa, comuna Birda. El a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul alcoolemiei a fost de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și refuzul de prelevare mostre biologice.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close