Antena 3 Actualitate Sorin Grindeanu, despre posibila implicare în dosarul vânzării imobilelor naţionalizate de la Timişoara: E o manipulare de joasă speţă

Sorin Grindeanu, despre posibila implicare în dosarul vânzării imobilelor naţionalizate de la Timişoara: E o manipulare de joasă speţă

18 Feb 2017   •   21:23
Sorin Grindeanu, despre posibila implicare în dosarul vânzării imobilelor naţionalizate de la Timişoara: E o manipulare de joasă speţă
Sursa foto: Foto: gov.ro

Premierul Sorin Grindeanu a catalogat, sâmbătă seara, informaţia apărută în spaţiul public despre o posibilă implicare a sa în dosarul vânzării imobilelor naţionalizate de la Timişoara ca fiind "o manipulare de joasă speţă". 

"Am văzut că se tot spune în spaţiul public cum că am vreo legătură cu un dosar (dosarul vânzării imobilelor naţionalizate din Timişoara - n.r). Asta e o chestiune care este o manipulare de joasă speţă. Nu am răspuns niciodată, când am fost viceprimar al oraşului, de domeniul patrimoniului oraşului. Deci lucrurile sunt cât se poate de clare", a declarat şeful Executivului, la România TV. 

De asemenea, el a precizat că nu a fost chemat la DNA în dosarul privind emiterea OUG 13, la fel cum s-a întâmplat cu alţi membri ai Guvernului. 

În legătură cu numirea unui titular pentru portofoliul Justiţiei, Sorin Grindeanu a reiterat faptul că se ia în calcul posibilitatea ca acesta să fie o persoană neimplicată politic, care şi-a câştigat respectul colegilor săi şi "care poate să coordoneze politica în domeniul Justiţiei sau la Ministerul Justiţiei împreună cu celelalte instituţii". 

Premierul a ţinut să sublinieze că aceasta este una dintre posibilităţi "care poate fi luată extrem de serios în calcul", adăugând că va mai avea discuţii în acest sens, iar decizia va fi luată pe parcursul săptămânii viitoare, în ton cu colegii săi din PSD şi din coaliţia din guvernare. 

Sorin Grindeanu a mai amintit faptul că, în prezent, se lucrează la "două legi extreme de importante pentru România", respectiv legea prevenţiei, care va fi un semnal dat mediului de afaceri, dar şi la legea salarizării unice. 

Totodată, premierul a punctat faptul că transportul pentru studenţi va fi gratuit, aşa cum s-a adoptat în şedinţa de Guvern.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu implicare dosar Timisoara

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close