Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vîntu, declarație incredibilă despre Realitatea TV. Cui a aparținut postul, de fapt

Sorin Ovidiu Vîntu, declarație incredibilă despre Realitatea TV. Cui a aparținut postul, de fapt

Sorin Ovidiu Vîntu, declarație incredibilă despre Realitatea TV. Cui a aparținut postul, de fapt
09 Mar 2018   •   20:45

Sorin Ovidiu Vîntu afirmă că Realitatea TV nu a fost niciodată în proprietatea lui Elan Schwartzenberg, Cozmin Gușă și Maricel Păcurariu, ci a rămas a lui.

"În momentul în care statul român a pornit atacul asupra mea motivul principal al lui Băsescu a fost Realitatea. Îl deranja teribil Realitatea. Am încercat să protejez acest trust de presă apelând la niște oameni în care la momentul acela aveam încredere. Unul dintre ei a fost domnul Elan Schwartzenberg, care s-a dovedit în final a fi un escroc.

Am trecut compania proprietară pe Realitatea printr-un contract de trustee la domnul Elan Schawartzenberg, contract de trustee este familiar termenul pentru telespectatori. Deci domnul Elan nu a deținut niciodată Realitatea, grupul Realitatea. (...) Și domnul Elan Schwartzenberg a fost victimă a serviciilor de informații din România. Domnul Gabi Oprea a încercat să își facă o rețea operativă păcălind și pe alții că îi trece în rândul armatei ca spioni în cadrul serviciului de spionaj al armatei.

Lista aia pe care ați văzut-o dată pe la televiziuni, cu oameni din societatea civilă, din presă și așa mai departe ca ofițeri activi în MApN era rețeaua pe care încerca să o construiască Gabi Oprea vânzând iluzia apartenenței acestora la serviciul de spionaj al armatei.

Domnul Elan a căzut victimă acestui Gabi Oprea. Domnul Gușă și Păcurariu au căzut victime atât a lui Oprea cât și Coldea și Maior. Deci totul a fost o operațiune dirijată de SRI, care la rândul său este dirijat din afară de către partnerii strategici, de către americani, CIA mai exact", a spus Sorin Ovidiu Vîntu, într-un interviu TV.

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vîntu realitatea tv
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close