Antena 3 CNN Actualitate Sorin Roşca Stănescu: Dinu Patriciu nu s-a plâns niciodată. Era optimist cu câteva zile înainte să moară

Sorin Roşca Stănescu: Dinu Patriciu nu s-a plâns niciodată. Era optimist cu câteva zile înainte să moară

Sorin Roşca Stănescu: Dinu Patriciu nu s-a plâns niciodată. Era optimist cu câteva zile înainte să moară
de S.T.    |    23 Aug 2014   •   23:38

Sâmbătă seară, la emisiunea "Panorama" cu Oana Stănciulescu, Sorin Roşca Stănescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Dinu Patriciu, a relatat lucruri cutremurătoare despre viaţa omului de afaceri.

"Dinu Patriciu era optimist cu câteva zile înainte să moară", a povestit senatorul.

Sorin Roşca Stănescu a vorbit, cu tristeţe şi multă durere în suflet, despre ultima întâlnire avută cu regretatul Dinu Patriciu.

"Nu ştiam că se va întâmpla aşa ceva. Nu ştiam că se va întâmpla atât de curând. M-am dus la Londra pentru că mi-era dor de el şi ştiam că nu poate veni în ţară, pentru că era în spital şi se trata(...). La despărţire, l-am întrebat ce să le spun prietenilor care întreabă de el şi mi-a spus "poţi să le spui tot adevărul de data asta, oricum ca ajunge un certificat în ţară". Am fost convins că se referă la procesul de divorţ sau celălalt proces unde nu se poate prezenta", a povestit politicianul.

Potrivit lui Sorin Roşca Stănescu, "Dinu Patriciu nu s-a plâns niciodată".

"Soţia mea a avut o presimţire. A plâns când am ieşit din spital şi a spus că e ultima oară când îl mai vad (pe Dinu Patriciu- n.red.)".

"Am mai vorbit cu el acum câteva zile, l-am sunat din greşeală. Era într-o stare foarte bună, era vesel şi mi-a spus că se mută din acea clinică şi merge într-una de recuperare".

Senatorul Sorin Roşca Stănescu a fost unul dintre puţinii prieteni ai lui Dinu Patriciu care i-au rămas aproape miliardarului până în ultimele zile de viaţă. Dinu Patriciu a avut şi o legătură de familie cu Roşca Stănescu, acesta fiind naşul copiilor senatorului.

Şi fostul premier Petre Roman a vorbit, cu regret, despre Dinu Patriciu.

"A fost unul dintre cei mai talentaţi profesori de arhitectură(...). L-am cunoscut pe Dinu Patriciu imediat după Revoluţie, în împrejurările în care el repornise PNL(...). Era un om cum comentariile presei nu prea l-au prezentat. Era foarte cult, excepţional de cult, de talentat. Era un om bun şi generos, nu era un om al banului", a afirmat Petre Roman, sâmbătă, în emisiunea "Panorama".


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Panorama" cu Oana Stănciulescu.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close