Antena 3 Actualitate Soția lui Leo Iorga, mărturisiri emoționante lângă patul de spital: „Mă rog că Leo să poată să mai trăiască și să mai cânte… un pic”

Soția lui Leo Iorga, mărturisiri emoționante lângă patul de spital: „Mă rog că Leo să poată să mai trăiască și să mai cânte… un pic”

30 Oct 2019   •   11:19
Soția lui Leo Iorga, mărturisiri emoționante lângă patul de spital: „Mă rog că Leo să poată să mai trăiască și să mai cânte… un pic”

Starea de sănătate a lui Leo Iorga s-a agravat, iar artistul a ajuns la spital în urma unor complicații aduse de o pneumonie care a recidivat. 

„A revenit o pneumonie care credeam că s-a stins. În august o făcuse, când s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut să meargă. Am început voiajul prin spitale, să spunem, la Urgențe, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale”, a explicat soția artistului, pentru Ciao.

Soția lui Leo Iorga spune că rezistă cu greu și pentru asta a apelat la ajutorul calmantelor. „Cum să mă simt? Eu… iau niște calmante și spun rugăciuni. Așa rezist. Se spune că la Domnul totul este posibil și mă rog pentru sănătatea lui, pentru putere. Puterea lui este și puterea mea, a noastră. Mă rog pentru puterea și sănătatea personalului medical. Mă rog că Leo să poată să mai trăiască și să mai cânte… un pic. Asta este ceea ce iubea cel mai mult să facă”, a spus aceasta.

×
Subiecte în articol: leo iorga

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close