Antena 3 CNN Actualitate Stâlpi în mijlocul străzii, la Iaşi. Primarul spune că va rezolva problema, dar oamenii se opun

Stâlpi în mijlocul străzii, la Iaşi. Primarul spune că va rezolva problema, dar oamenii se opun

Şoferii care circulă prin comuna ieşeană Ciurea sunt nevoiţi să facă un slalom periculos printre stâlpii de iluminat aflaţi în mijlocul drumului. 

Stâlpi în mijlocul străzii, la Iaşi. Primarul spune că va rezolva problema, dar oamenii se opun
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    02 Feb 2021   •   13:30

S-a ajuns în această situaţie, după ce oamenii şi-au retras gardurile cu câţiva metri, pentru lărgirea străzii, dar autoritătile au lăsat stâlpii exact unde erau. 

Cum s-a ajuns în această situaţie

Primarul spune că drumul se află în proprietatea oamenilor, dar promite că situaţia se va rezolva chiar în acest an, dacă va avea bani la buget.

Înainte de dezvoltarea cartierului, compania de electricitate a montat stâlpii având ca reper gardul câtorva case.  

Cu timpul, strada a trebuit mărită, astfel că unii oameni şi-au mutat gardurile înapoi cu câţiva metri, iar stâlpii au ajuns în mijlocul drumului şi s-au transformat într-un pericol pentru şoferi.

Primarul spune că va rezolva, dar oamenii nu vor să-şi mute gardul

Primarul promite că va cuprinde în buget mutarea stâlpilor. 

"În măsura în care vom reuşi să adunăm aceşti bani, câţi sunt, în bugetul local, vom muta aceşti stâlpi, această reţea", a spus Cătălin Lupu, primar comuna Ciurea.

Demersul însă nu este deloc simplu, deoarece unul dintre proprietari nu vrea cu niciun chip să-şi mute gardul, pentru ca strada să fie lăţită pe toată lungimea, iar stâlpii să fie cu toţii mutaţi, spune primarul. 
 

×
Subiecte în articol: stâlpi Iași
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close