Antena 3 CNN Actualitate Starea victimelor ACCIDENTULUI AVIATIC. "A vrut bunul Dumnezeu să scăpăm şi am scăpat""

Starea victimelor ACCIDENTULUI AVIATIC. "A vrut bunul Dumnezeu să scăpăm şi am scăpat""

Starea victimelor ACCIDENTULUI AVIATIC. "A vrut bunul Dumnezeu să scăpăm şi am scăpat""
24 Ian 2014   •   23:46

Copilotul Răzvan Petrescu este încă în stare gravă. E slăbit, a pierdut mult sânge, iar medicii au decis să amâne operaţia pe care urmau să i-o facă. Tânărul de 23 de ani împarte acelaşi salon cu alţi trei medici care i-au fost alături în avionul prăbuşit în munţi.

Unul dintre ei, medicul Valentin Calu de la Spitalul Elias din Bucureşti, a vorbit pentru prima oară, după accidentul în care au pierit doi pasageri.

"Cu capul sunt bine, vânătăile au început să treacă, fracturile nu sunt grave. După externare o să-mi iau concediu câteva zile să stau acasă. A vrut bunul Dumnezeu să scăpăm şi am scăpat", a spus medicul.

Răzvan Petrescu, care a trecut deja prin câteva intervenţii chirurgicale, a fost diagnosticat cu o insuficienţă circulatorie, urmare a unei hemoragii severe.

Patru dintre răniţi sunt în continuare la Terapie Intensivă, cu politraumatisme. Medicul Cătălin Pivniceru, de la Spitalul Sfânta Maria din Capitală, a trecut printr-o intervenţie chirurgicală la nivelul feţei. Are o mână ruptă şi fractură la un picior.

×
Subiecte în articol: accident aviatic Apuseni
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close