Antena 3 Actualitate Stilista lui Carmen Iohannis: Soția președintelui nu plătește ținutele

Stilista lui Carmen Iohannis: Soția președintelui nu plătește ținutele

de Adelina Miron    |    13 Iun 2021   •   15:10
Stilista lui Carmen Iohannis: Soția președintelui nu plătește ținutele
Sursa foto: Hepta

Stilista lui Carmen Iohannis a dezvăluit că soția președintelui nu plătește pentru ținutele pe care le îmbracă la evenimentele importante. Aceasta le poartă și le înapoiază.

Întrebată dacă ar putea face o expoziție cu toate ținutele Primei Doamne, Andreea Tincu a explicat că multe au fost vândute sau donate pe parcursul anilor. Sunt doamne care se potrivesc la siluetă cu Carmen Iohannis și vor să achiziționeze ținuta pe care au văzut-o la televizor sau într-o fotografie.

Andreea Tincu a mai povestit, pentru forbes.ro, cum a ajuns să creeze ținutele soției președintelui. Stilista a trimis un e-mail de pe site-ul oficial cu portofoliul anexat și a întrebat dacă Prima Doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. 

Andreea Tincu îi creeză ținutele lui Carmen Iohannis din 2015. 

Klaus Iohannis împlinește astăzi 62 de ani. Este cea de-a șaptea zi de naștere pe care și-o petrece în calitate de președinte al României. 

Anul acesta, cuplul prezidențial împlinește 32 de ani de căsnicie. Cei doi sunt căsătoriți din 1989.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close