Antena 3 CNN Actualitate „Suflaţi până se topeşte!" Oprescu cere deszăpezirea "ambasadelor" din sectorul 5. "Diplomaţia nu poate să circule"

„Suflaţi până se topeşte!" Oprescu cere deszăpezirea "ambasadelor" din sectorul 5. "Diplomaţia nu poate să circule"

„Suflaţi până se topeşte!" Oprescu cere deszăpezirea "ambasadelor" din sectorul 5. "Diplomaţia nu poate să circule"
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Feb 2012   •   13:33
Sorin Oprescu a aplicat amenzi operatorilor de deszăpezire în zona cărora nu se poate circula normal. Măsura a fost luată în cadrul şedinţei Comandamentului de Iarnă de la Primăria Capitalei, informează jurnalul.ro.

"De la 600.000 amendă pentru toţi operatorii la care după-amiază, la ora 13:30- 14:00 nu se circulă în zona lor. Suntem prieteni, colegi, dar nu vă bateţi joc nici de mine, nici de oameni. În special în sectoarele 1 şi 5. Vreau să rezolvaţi în primul rând podurile de gheaţă. Suflaţi în ele până se topesc", le-a spus edilul drumarilor.

"Dimineaţă, cum am trecut în sectorul 5, în „cartierul ambasadelor”, Zeţarii plini de gheaţă, prelungirea Ferentari la fel. Nici pe stânga, nici pe dreapta "diplomaţia" nu poate să circule. Amurgului este acoperită cu gheaţă, Mărgeanului la fel, Antiaeriana, Drumul Sării, 13 septembrie, Calea Rahovei, Sebastian. În sectorul 1 Aviatorilor, la fel, gheaţă pe Charles de Gaulle, gheaţă la Piaţa Victoriei... Râdem, glumim, dar nu-i aşa. Bd. Lascăr Catargiu, azi noapte, la ora 3... Calea Victoriei... Vă rog să luaţi sectorul 5 în primire acum, cu toate chiflele şi aşteptările de la stopuri, să blocaţi, să vă înjure şi pe voi "diplomaţii" ăia care nu pot ieşi din casă", a mai spus Oprescu.


Edilul nu s-a oprit aici. El i-a ironizat pe resonsabilii cu semafoarele: "Luaţi-vă stopuri mobile. Vorbesc serios. Şi vă puneţi unul dintre voi să le păzească. Că altfel rămân fără ele".

Cele două autostrăzi, Centura Capitalei şi alte 44 de drumuri naţionale sunt închise la această oră.

Vezi situaţia actualizată a traficului rutier





 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close