Antena 3 CNN Actualitate Superman a ajuns la Spitalul din Rădăuți după ce s-a bătut cu un rival, deși trebuia să stea în izolare

Superman a ajuns la Spitalul din Rădăuți după ce s-a bătut cu un rival, deși trebuia să stea în izolare

Superman Drăgan, un tânăr în vârstă de 23 de ani, s-a ales cu dosar penal și cu o amendă după ce a fost implicat într-o agresiune în timp ce trebuia să fie în izolare la domiciliu.

Superman a ajuns la Spitalul din Rădăuți după ce s-a bătut cu un rival, deși trebuia să stea în izolare
Sursa foto: Pixabay.com
de Georgiana Adam    |    11 Ian 2021   •   14:20

Duminică, în jur de ora 14.00, Poliția orașului Solca a primit o sesizare la 112 prin care un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Arbore, a sesizat că a fost lovit în casă de un tânăr întors recent din străinătate. 

Victima a relatat că, în timp ce se afla la domiciliu, numitul Superman Drăgan a sărit poarta locuinței, a intrat în casă și a început să-l lovească.

Polițiștii au constatat că tânărul care a sunat la 112 avea mai multe leziuni.

Superman a ajuns la Spitalul municipal Rădăuți după bătaie

Polițiștii au stabilit ulterior că ambii participanți la încăierare au suferit leziuni. Superman a ajuns și el la Spitalul municipal Rădăuți, cu leziuni. După verificarea bazei de date a rezultat că Superman avea dispusă măsura carantinării la domiciliu, din data de 8 ianuarie, când a intrat în țară.

Superman a fost amendat. Tânărul trebuia să stea în izolare la domiciliu

El a declarat la intrarea în România că pe perioada carantinării se va afla în municipiul Rădăuți, la domiciliul din buletin. Superman a fost amendat cu 5.000 de lei, polițiștii informând DSP Suceava privind nerespectarea măsurilor de carantinare la domiciliu. 

Polițiștii au deschis și un dosar penal pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe.

×
Subiecte în articol: Superman bătaie Spitalul Rădăuți
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close