Tăcerea, pecetluită cu 10 lei. Un copil de 9 ani a fost luat de pe stradă şi obligat să întreţină relaţii sexuale cu un pedofil

de O.P.    |    01 Mar 2012   •   06:00
Tăcerea, pecetluită cu 10 lei. Un copil de 9 ani a fost luat de pe stradă şi obligat să întreţină relaţii sexuale cu un pedofil Foto: cronicadeiasi.ro

Un copil de numai 9 ani din Timişoara a fost luat de pe stradă de un bărbat care l-a dus la el acasă şi l-a forţat să întreţină relaţii sexuale. Mai mult, pedofilul i-a dat copilului 10 lei pentru a păstra tăcerea. A mărturisit, însă, totul imediat ce a ajuns acasă. Poliţiştii au găsit în casa bărbatului inclusiv înregistarea video a abuzului.

Părinţii au anunţat poliţia imediat după ce copilul s-a întors acasă şi le-a povestit prin ce a trecut. Se pare că nu este singurul de care a profitat bărbatul.

Înainte de a-l lăsa să plece acasă, bărbatul de 43 de ani i-a dat băiatului 10 lei pentru a nu spune nimănui ce s-a întâmplat.

Poliţiştii au percheziţionat locuinţa bărbatului şi au ridicat două laptopuri, două aparate de fotografiat, dar şi mai multe cd-uri. El urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
Parteneri
x close