Antena 3 CNN Actualitate Autospecială de poliție, vandalizată de un tânăr după ce un prieten i-a fost arestat, în Constanţa

Autospecială de poliție, vandalizată de un tânăr după ce un prieten i-a fost arestat, în Constanţa

Un tânăr de 19 ani este cercetat după ce a distrus cu o țeavă metalică oglinzile laterale ale unei autospeciale de poliție, parcată la sediul Postului de Poliţie Cobadin, răzbunându-se astfel după ce un prieten a fost arestat.

Autospecială de poliție, vandalizată de un tânăr după ce un prieten i-a fost arestat, în Constanţa
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    23 Noi 2023   •   17:32

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au cerut, joi, arestarea preventivă a unui tânăr de 19 ani din comuna Cobadin, județul Constanța, aflat în stare de reținere, pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

În noaptea de 16 noiembrie, acesta s-ar fi deplasat la sediul Postului de Poliţie Cobadin, unde a distrus prin lovire cu o țeavă metalică ambele oglinzi laterale ale unei autospeciale de Poliție, ce se afla parcată în parcarea exterioară special amenajată.

Conform procurorilor, acesta s-ar fi răzbunat pentru faptul că, în data de 15 noiembrie, un prieten al său fusese arestat într-o cauză instrumentată de organele de urmărire penală din cadrul Postului de Poliţie Cobadin.

Incidentul a avut loc la o lună după punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului, într-o cauză penală înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de furt în formă continuată.

×
Subiecte în articol: autospecială poliție bărbat arestat
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close