Antena 3 CNN Actualitate Tânăr din Năvodari, sechestrat şi torturat de fostul iubit al prietenei lui

Tânăr din Năvodari, sechestrat şi torturat de fostul iubit al prietenei lui

Un tânăr de 23 de ani din Năvodari a fost sechestrat și torturat, duminică seară, de către mai mulți indivizi, printre care și fostul iubit al partenerei sale.

Tânăr din Năvodari, sechestrat şi torturat de fostul iubit al prietenei lui
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iul 2021   •   14:17

După ce fata s-a despărțit de el, bărbatul de 32 de ani, dintr-o criză de gelozie și-a adunat trei prieteni și s-a răzbunat pe actualul iubit al fetei, în vârstă de 23 de ani.

Cei patru agresori au urcat, cu forța, victima într-un autoturism, cu care s-au deplasat în zona USAS din orașul Năvodari, unde unul dintre aceștia i-a aplicat multiple lovituri cu o bâtă din lemn, la nivelul capului și membrelor și cu pumnii în zona coastelor, conform replicaonline.ro.

După agresiune, victima, un tânăr de 23 de ani, a fost silită să urce din nou în autoturism. În zona localităţii Lumina, autoturismul a fost oprit de către un filtru de poliție.

Șoferul mașinii, în vârsta de 32 de ani, același bărbat care a aplicat loviturile cu bâta din lemn asupra victimei, a fost reținut pentru 24 de ore. 

Victima va avea nevoie de opt-nouă zile de îngrijiri medicale

Agresorul a fost arestat preventiv, pentru 30 zile. Bărbatul are antecedente penale, iar acum este cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.

Cercetările vor fi continuate de către organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliției Oraşului Năvodari, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

”La data de 11 iulie, în jurul orei 20.35, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană (bărbat, de 23 de ani) ar fi fost luată cu forța într-un autoturism de 4 bărbați, deplasându-se pe drumul de la fostul combinat chimic USAS Năvodari”, transmite IPJ Constanța, conform replicaonline.ro.

După alertarea autorităților s-au organizat filtre de poliție, pentru detectarea autoturismului, acesta fiind identificat de către polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina, în localitatea Lumina.

A fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe. Agresorul a contestat măsura arestului preventiv, marți 13 iulie.

Bărbatul de 32 de ani nu este la prima abatere

În anul 2010, agresorul a ajuns în atenția oamenilor legii după ce, alături de alți indivizi, a provocat un scandal la un bar din Constanța. Acesta a fost arestat, însă, în scurt timp a fost pus în libertate.

Potrivit procurorilor, în data de 20 februarie 2010, în jurul orei 23:00, indivizii, înarmați cu bâte tip baseball, o toporișcă și un pistol cu gaze, au atacat trei persoane, distrugând totodată geamurile unui local de pe strada Cișmelei, din Constanța.

Victimele au necesitat pentru vindecare între 12 și 30 de zile.

×
Subiecte în articol: tanar sechestrat torturat Navodari
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close