Antena 3 CNN Actualitate Tânără de 22 de ani, bătută de un șofer, într-o benzinărie din Iași, pentru că s-a băgat în fața lui la coadă

Tânără de 22 de ani, bătută de un șofer, într-o benzinărie din Iași, pentru că s-a băgat în fața lui la coadă

O tânără de 22 ani a fost lovită într-o benzinărie din municipiul Iaşi, de un alt șofer, pentru că nu ar fi respectat rândul și s-ar fi băgat în fața lui. Aceasta a ajuns la spital, cu traumatism cranio-cerebral.

Tânără de 22 de ani, bătută de un șofer, într-o benzinărie din Iași, pentru că s-a băgat în fața lui la coadă
de Mia Lungu    |    10 Mar 2022   •   08:53

Incidentul s-a petrecut aseară la o benzinărie din centrul Iaşiului. Tânăra nu ar fi respectat rândul, fiind lovită de un alt client care aştepta la coadă să-şi alimenteze maşina.

"A fost un apel la 112 că la o benzinărie de pe strada Sfântul Andrei a avut loc o agresiune fizică asupra unei persoane de sex feminin de 22 ani. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierderea conștienței. A fost dirijată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi", a declarat medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

"Seara trecută în jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul secţiei 3 Poliţie Urbană Iaşi au fost sesizaţi de o tânără despre faptul că ea şi prietenul ei ar fi fost agresaţi de un bărbat în timp ce aşteptau în coloană la o benzinărie pentru a alimenta autoturismul cu carburant. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul stabilirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe în vederea măsurilor legale care se impun, persoana bănuită de comiterea faptei fiind identificată", au declarat, astăzi, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Cozi uriașe la benzinăriile din țară și din București

Șoferi români din toată țara s-au grăbit să alimenteze aseară pentru a cumpăra carburant, de teamă că benzina și motorina s-ar putea scumpi. Ieri, mai mulți clienți en-gros de benzină, transportatori, fermieri, au primit notificări de majorare a prețurilor, până la 10 lei, de astăzi.

"În Beiuș, județul Bihor, a fost un caz singular în care benzina și motorina s-au vândut cu peste 11 lei litrul. Guvernul, prin vocea purtătorului de cuvânt, Dan Cărbunaru, a transmis însă că nu există motive reale pentru creșteri accelerate de prețuri în România, asta pentru că țara noastră are stocuri suficiente de carburant.

Premierul Nicolae Ciucă a dispus începerea unor controale ample în stațiile de alimentare din benzinării și nu va permite niciun fel de derapaj, nicio tentativă de speculă", a transmis reporterul Antena 3, Roana Rotaru, aseară, la Sinteza Zilei.

Experții în energie spun că ceea ce s-a întâmplat ieri este un caz izolat, iar prețul corect raportat la cotația barilului de petrol este undeva între 8 și cel mult 9 lei pe litru. În București, aseară, benzina standard costa 7,54 de lei, iar benzina superioară 8 lei.

×
Subiecte în articol: tanara batuta benzinarie Iași coada
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close