Antena 3 CNN Actualitate O tânără a căzut pe șinele de la stația de metrou Piața Unirii

O tânără a căzut pe șinele de la stația de metrou Piața Unirii

O tânără a căzut, marţi dimineaţă, pe șinele de la stația de metrou Piața Unirii. 

O tânără a căzut pe șinele de la stația de metrou Piața Unirii
de Georgiana Adam    |    17 Oct 2023   •   09:58

Femeia a fost rănită, după ce a căzut în fața trenului, pe sensul de mers spre Pipera. 

Din fericire, conductorul trenului de metrou a reușit să oprească la timp, iar tânăra nu a suferit răni grave, potrivit observatornews.ro.

"La data de 17 octombrie 2023, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost sesizată, telefonic, de către Dispeceratul Metrorex și, ulterior, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-o staţie de metrou, din Sectorul 3, o persoană ar fi căzut pe calea de rulare a metroului, în timp ce acesta intra în stație.

Polițiștii, precum și echipajele de prim-ajutor, sosite la fața locului, au intervenit și au extras persoana, din calea de rulare, constatându-se faptul că era conștientă, aceasta fiind transportată la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate de Brigada de Politie pentru Transportul Public - Serviciul Poliției Metrou, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul", se arată în comunicatul Poliţiei transmis, marţi, presei.

×
Subiecte în articol: metrou căzut la metrou Piata Unirii
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close