Antena 3 CNN Actualitate Tânără româncă ucisă de soţul cu 24 de ani mai în vârstă şi căruia i-a salvat viaţa după ce i-a donat un rinichi

Tânără româncă ucisă de soţul cu 24 de ani mai în vârstă şi căruia i-a salvat viaţa după ce i-a donat un rinichi

Crimă urmată de sinucidere într-o localitate din Dolj. Orbit de gelozie, un bărbat de 60 de ani şi-a ucis soţia cu 24 de ani mai tânără. Omul era furios pentru că femeia i-a spus că vrea să plece la munca în Statele Unite, singură.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mar 2024   •   09:03

Nici măcar faptul că soţia i-a salvat viata cu mai multi ani în urmă, când i-a donat un rinichi, nu a mai contat pentru bărbatul de 60 de ani care a ucis-o. Apoi şi-a sunat fiica să îi spună ce a făcut şi s-a sinucis.

Bărbatul și-ar fi ucis soția într-un acces de furie. În urmă cu câțiva ani, femeia pentru care a fost călău, îi salvase viaţa când i-a donat un rinichi. Cadavrele au fost găsite de o rudă, în casa celor doi soţi din comuna Breasta.

"Având în vedere natura evenimentului, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare condusă de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. În continuare, se desfăşoară activităţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", a declarat Andreea Mateescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Rudele spun că neînțelegerile dintre cei doi ar fi pornit de la dorința femeii de a pleca singură în Statele Unite, ca să lucreze.

Cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili exact cum s-a întâmplat tragedia.

×
Subiecte în articol: crimă Dolj IPJ Dolj
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close