Antena 3 CNN Actualitate Tânărul care a acuzat că a fost LOVIT de jandarmi, la Pungeşti, A FUGIT DIN SPITAL

Tânărul care a acuzat că a fost LOVIT de jandarmi, la Pungeşti, A FUGIT DIN SPITAL

Tânărul care a acuzat că a fost LOVIT de jandarmi, la Pungeşti, A FUGIT DIN SPITAL
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Dec 2013   •   18:35
Tânărul din Braşov transportat la spital cu o ambulanţă SMURD în urma protestelor de sâmbătă, de la Pungeşti, care acuza că a fost lovit de jandarmi în piept, a fugit din spital imediat după ce i s-a făcut radiografie şi medicii au constatat că nu suferise leziuni.
Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, tânărul din Braşov care a ajuns la unitatea medicală în urma confruntărilor cu jandarmii de la Pungeşti a fost diagnosticat, în urma consultului de specialitate şi pe baza propriilor declaraţii, cu traumatism toracic minor. 
Imediat după investigaţiile medicale făcute la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), braşoveanul a fost direcţionat către un alt specialist, pentru efectuarea unei radiografii prin care să se constate dacă are probleme la torace.
"Pacientul trebuia să revină la UPU pentru a fi analizat rezultatul radiografiei, ceea ce nu s-a mai întâmplat. Ulterior, am constatat că, de fapt, tânărul a fugit din spital. Oricum, în urma radiografiei făcută, s-a observat că nu are nicio leziune, fiind vorba doar de un traumatism toracic minor", a declarat, duminică, şeful UPU Vaslui, Carmina Piseru, conform Mediafax.
Tot după evenimentele de sâmbătă de la Pungeşti, la UPU Vaslui a ajuns şi un jandarm, care suferise o entorsă la un deget, în urma confruntărilor cu protestatarii. 
Potrivit şefului UPU, jandarmul a primit îngrijirile medicale de specialitate, însă fără a rămâne internat în spital.
Aproape 400 de persoane au declanşat, sâmbătă, un protest, pe marginea drumului Vaslui-Gârceni, faţă de intenţia Chevron de a amplasa în zonă prima sondă de explorare a gazelor de şist din judeţul Vaslui.
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close