Antena 3 CNN Actualitate Tânărul care a rănit patru persoane la Caransebeş, arestat preventiv pentru 29 de zile (VIDEO)

Tânărul care a rănit patru persoane la Caransebeş, arestat preventiv pentru 29 de zile (VIDEO)

Tânărul care a rănit patru persoane la Caransebeş, arestat preventiv pentru 29 de zile (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
09 Aug 2010   •   18:20

Tribunalul Reşiţa a emis, luni, un mandat de arest preventiv pe numele lui Cristian Ungur, tânărul care a lovit cu maşina patru oameni în timpul unei curse de motociclism din Caransebeş. Acesta fusese reţinut de către procurori pentru 24 de ore.

Tânărul care a accidentat patru persoane pe pista aeroportului din Caransebeş a băut alcool înante să se urce la volan. Procurorii au o listă lungă de acuzaţii pentru Cristian Ungur: Vătămare corporală din culpă, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, conducerea unui autovehicul în stare de ebrietate. Probele biologice au relevat faptul că tânărul avea în sânge o alcoolemie de peste 2 la mie.

Deşi martorii spun că au încercat să-l oprească pe tânăr şi că acesta ştia ce face când a intrat în oameni, anchetatorii nu au putut stabili clar dacă a fost un gest premeditat sau nu.

Cristian Ungur a refuzat într-o primă fază să se supună poliţiştilor şi a fugit de la locul accidentului. A fost prins până la urmă şi dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice. Probele vor fi trimise spre analiză la Deva, pentru a vedea în ce stare se afla acest tânăr în momentul accidentului.

Antena 3

 

 

×
Subiecte în articol: Caransebes tanar retinut
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close