Antena 3 CNN Actualitate Craiova s-a transformat într-o poveste de Crăciun. Reţeta succesului, explicată de Olguţa Vasilescu

Craiova s-a transformat într-o poveste de Crăciun. Reţeta succesului, explicată de Olguţa Vasilescu

Imagini absolut senzaționale de la cel mai frumos târg de crăciun din România, unul dintre cele mai frumoase din Europa. Craiovenii și oamenii veniți din toată lumea au parte de un Crăciun de poveste.

Craiova s-a transformat într-o poveste de Crăciun. Reţeta succesului, explicată de Olguţa Vasilescu
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Raluca Măndoiu    |    23 Dec 2023   •   21:07

Luminile calde și feerice împânzite în piațete și pe străduțe, mirosul îmbietor de turtă dulce și personajele de poveste te întorc în copilărie, te poartă într-o lume de basm.

Iar când revii ești la Craiova. Târgul de Crăciun organizat în orașul din Bănie reușește de la an la an să impresioneze și să adune tot mai mulți vizitatori.

”Anul trecut, într-adevăr, a fost foarte frumos, a fost spectaculos, a fost unul dintre cele mai frumos iluminate târguri de Crăciun din Europa. Dar anul acesta avem o poveste și poate asta a contat. Și a contat faptul că lucrăm foarte mult cu sculptori locali, cu talente locale și avem ceva ce nu există în Europa. De exemplu, căsuțele noastre sunt foarte frumos ornate, sunt făcute de carverii noștri și asta este ceva inedit în afara celor peste două milioane de beculețe”, crede Olguța Vasilescu, primarul Craiovei.

În cele din urmă, au ales trei teme: Crăiasa zăpezii, țara lui Moș Crăciun și ursuleții de pluș.

×
Subiecte în articol: Olguta Vasilescu targ craciun Craiova
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close