Antena 3 CNN Actualitate Țeapa luată de mai mulți români, la marile festivaluri de muzică din țară. Avertismentul organizatorilor

Țeapa luată de mai mulți români, la marile festivaluri de muzică din țară. Avertismentul organizatorilor

Din dorința de a se distra, dar și de a economisi în același timp, unii români sunt pasibili de țepe, atunci când se gândesc să participe la marile festivaluri de muzică din România. Organizatorii vin, însă, cu un avertisment.

Țeapa luată de mai mulți români, la marile festivaluri de muzică din țară. Avertismentul organizatorilor
Sursa foto: Facebook | UNTOLD
de Ioana Mircea    |    12 Iun 2023   •   09:56

Marile festivaluri de muzică din România își redeschid, în curând, porțile. Mulți români vor să participe, însă nu toți vor să cheltuie banii pe prețul întreg al biletului, așa că apelează la anumite trucuri pentru a obține un bilet mai ieftin.

De exemplu, unii dintre români încearcă să își cumpere bilete la festivaluri, de pe rețele sociale. De cele mai multe ori, acestea se dovedesc a fi țepe, iar majoritatea care apelează la această tehnică rămân și fără bani și fără bilet.

Cu toate acestea, biletele și invitațiile la mâna a doua se pot lua de pe un grup de Facebook cu toate festivalurile din România. Ca să scape de șarlatani, tinerii au creat un grup paralel unde postează astfel de țepe, pentru ca ceilalți să nu treacă prin același lucru.

Citește și: Cine cântă la Neversea 2023. Organizatorii au anunțat numele artiștilor care vor urca pe scenele festivalului

Organizatorii festivalurilor îi îndeamnă pe cei care vor să participe, să achiziționeze biletele de pe platformele oficiale. Totodată ei ne avertizează să nu postăm pe rețelele sociale poze cu biletul de la festival, pentru că pot fi furate codurile QR și se pot vinde mai departe, potrivit digi24.ro.
 

 

×
Subiecte în articol: festivaluri teapa
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close