Antena 3 CNN Actualitate Teatrul Masca pregăteşte o piesă de teatru la staţia de metrou Unirii 1

Teatrul Masca pregăteşte o piesă de teatru la staţia de metrou Unirii 1

Teatrul Masca pregăteşte o piesă de teatru la staţia de metrou Unirii 1
Sursa foto: Foto: languageofthesoul.wordpress.com
23 Ian 2012   •   18:05

Teatrul Masca pregăteşte un spectacol inedit pentru Ziua Unirii. Acesta va fi susţinut marţi, de la ora 17.00, la staţia de metrou Unirii 1 din Bucureşti, informeazã un comunicat remis Mediafax de instituţia de spectacole.

Sãrbãtorirea Zilei Unirii se înscrie în categoria proiectelor social-culturale susţinute în fiecare an de Teatrul Masca.

"Aniversãm mâine un moment crucial din istoria poporului nostru, unul dintre cele mai valoroase momente de solidaritate ale naţiunii noastre. Vã invitãm sã rememoraţi alãturi de noi ziua în care aspiraţia unitãţii culturale, de obârşie şi limbã vibra pe întreg teritoriul ţãrii", declarã Mihai Mãlaimare, directorul Teatrului Masca.

În acest context, Teatrul Masca va prezenta, marţi, la staţia de metrou Unirii 1, spectacolul de douã minute "Tradiţii", care aduce în prim plan viaţa satului românesc, un univers mitic în care tradiţiile folclorice se pãstreazã intacte.

În continuarea acestui scurt moment, spectatorii vor avea parte de un recital folk susţinut de Maria Gheorghiu, urmând ca toti cei prezenţi sã danseze Hora Unirii, împreunã cu actorii Teatrului Masca.



×
Subiecte în articol: Ziua Unirii traditii
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close