Antena 3 Actualitate Teledonul Români Împreună. Tamara Buciuceanu donează 2.000 de lei

Teledonul Români Împreună. Tamara Buciuceanu donează 2.000 de lei

de G.S.    |    01 Noi 2015   •   23:18

Ca urmare a tragediei petrecute vineri noaptea, posturile de televiziune Intact (Antena1, Antena Stars, Euforia TV, ZU TV si Antena3) organizează duminică, ora 20:00, un teledon național.

 
Printre toate persoanele care au donat cauzei se numără şi doamna Tamara Buciuceanu, una dintre cele mai apreciate actrițe române de teatru, film și televiziune din generația de aur. Doamna Tamara Buciuceanu i-a transmis Alessandrei Stoicescu mesajul său.
 
"Un telefon care m-a emoţionat teribil. Doamna teatrului Tamara Buciuceanu m-a sunat, extrem de îndurerată, vrea să ne ajute şi nu este prima oară când ne ajută. Acum ne ajută cu 2.000 de lei. Este o doamnă care face gesturi uriaşe, pentru că, din păcate, nu are. Sunt sigură că nu are o situaţie financiară extraordinară, dar întotdeauna vrea să ajute. Vreau să o îmbrăţişez încă o dată şi să o aplaudăm. Am rugat-o să intre în direct, dar a spus "Nu vreau decât să ajut!"
 

×

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close