Antena 3 CNN Actualitate Termenul de judecată în cazul edililor-şpăgari Mladin şi Muşat a fost amânat

Termenul de judecată în cazul edililor-şpăgari Mladin şi Muşat a fost amânat

Termenul de judecată în cazul edililor-şpăgari Mladin şi Muşat a fost amânat
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    14 Sep 2012   •   17:12

Magistraţii au amânat până luni termenul de judecată în cazul primarului din Jilava, Adrian Mladin şi al edilului din Snagov, Apostol Muşat. Judecatorii au luat această decizie pentru ca avocaţii celor doi nu s-au prezentat astăzi la proces.

Edilii au fost arestaţi înainte de alegerile locale pentru fapte de corupţie. Procurorii susţin că primarul Adrian Mladin, a cerut în septembrie anul trecut, 500.000 euro de la omul de afaceri Florin Puiu, pentru a-l ajuta cu întabularea unor terenuri.

În joc ar fi intrat şi Apostol Muşat, primarul comunei Snagov, care a promis că va interveni pentru a grăbi demersurile, în schimbul sumei de un milion o sută de mii de euro.

Pe 22 februarie, Înalta Curte a decis judecarea în stare de arest a primarilor comunelor Jilava şi Snagov, Adrian Mladin şi Apostol Muşat, în dosarul în care sunt acuzaţi de luare de mită şi trafic de influenţă în legătură cu derularea unor afaceri cu terenuri.

Procurorii DNA îi acuză de mită de milioane de euro, în schimbul banilor, ei ar fi intervenit pentru parcelarea unor terenuri.

Adrian Mladin, primarul comunei Jilava, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru luare de mită, fals intelectual în forma participaţiei improprii, instigare la infracţiunea de spălare a banilor şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni de corupţie, iar Apostol Muşat, primarul comunei Snagov, este acuzat de trafic de influenţă, în formă continuată, fals intelectual, în forma participaţiei improprii, instigare la infracţiunea de spălare a banilor, asociere pentru săvârşirea de infracţiuni de corupţie.

×
Subiecte în articol: magistrati Jilava judecata
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close