Antena 3 CNN Actualitate Termoenergetica anunță lucrări în mai multe sectoare din București. Lista străzilor unde se fac reparații

Termoenergetica anunță lucrări în mai multe sectoare din București. Lista străzilor unde se fac reparații

Furnizarea apei calde va fi sistată la peste 300 de blocuri din sectoarele 2, 3, 5 și 6, pentru lucrări de înlocuire și de reparații ale conductelor din rețeaua primară

lucrari conduce bucuresti
Termoenergetica anunță lucrări în mai multe sectoare din București. Lista străzilor unde se fac reparații Sursa foto: Facebook I C.M. Termoenergetica București
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iun 2023   •   14:19

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță luni, că se efectuează lucrări de înlocuire și de reparații pe conductele din rețeaua primară, în sectoarele 2, 3, 5 și 6 din Capitală.

Vor fi efectuate următoarele intervenții:

1. Conducta Magistralei 1 Sud - DN 1000mm și 800mm, în zona Bulevardelor Nicolae Grigorescu și Chișinău din Sectoarele 2 și 3.

Se vor executa toate operațiunile necesare întregirii conductelor rețelei primare de termoficare, intervențiile fiind impuse de finalizarea unor lucrări de reabilitare a sistemului de termoficare, executate în cadrul Obiectivului 1 – Magistrala 1 Sud.

Citește și: Lovitură pentru Nicușor Dan în cel mai nou sondaj CURS. Cine este în topul preferințelor românilor

Pentru aproximativ 200 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă până în data de 30 iunie 2023, ora 23.00.

Anul de punere în funcțiune a conductei din această zonă este 1975, această porțiune de rețea având aproape 50 de ani de funcționare.

2. Conducta DN 400mm, în zona intersecției străzilor Baba Novac cu Câmpia Libertății, din Sectorul 3, unde se vor înlocui aproximativ 150 de metri de țeavă cu același diametru.

Pentru aproximativ 20 de blocuri din această zonă va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă până în data de 14 iulie 2023, ora 23.00.

Anul de punere în funcțiune a conductei din această zonă este 1964, această porțiune de rețea având aproape 60 de ani de funcționare.

3. Conducta DN 200 mm, în zona Șoselei Alexandria din Sectorul 5, unde se vor înlocui aproximativ 60 de metri de conductă cu același diametru.

Pentru aproximativ 25 de blocuri din acest sector va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă până în data de 30 iunie 2023, ora 23.00.

Anul de punere în funcțiune a conductei din această zonă este 1987 această porțiune de rețea având peste 35 de ani de funcționare.

4. Tronsonul de rețea (DN 400mm) ce face legătura cu conducta Magistralei 1 – 3 Vest DN 1000mm, între strada Sibiu și Bulevardul 1 Mai din Sectorul 6.

Pentru aproximativ 80 de blocuri din acest sector va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă până în data de 30 iunie 2023, ora 23.00.

Anul de punere în funcțiune a conductei din această zonă este 1982, această porțiune de rețea având peste 40 de ani de funcționare.

În cadrul acestui șantier vor fi înlocuite vane cu diametre de 200mm și 400mm iar restul lucrărilor se vor face fără săpătură, pe gurile de vizitare a galeriei.

Termenele lucrărilor sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor

Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren.

Se va lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât, pe măsura finalizării unor operațiuni, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat.

"Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!", potrivit comunicatului C.M. Termoenergetica București.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close