Antena 3 Actualitate Teroare la Spitalul Universitar: Un tânăr a ameninţat doctorii cu un cuţit şi a rănit un agent de pază

Teroare la Spitalul Universitar: Un tânăr a ameninţat doctorii cu un cuţit şi a rănit un agent de pază

de Antena3.ro    |    03 Oct 2011   •   20:32
Teroare la Spitalul Universitar: Un tânăr a ameninţat doctorii cu un cuţit şi a rănit un agent de pază
Sursa foto: Foto: ziuadevest.ro

A fost teroare în rândul medicilor de la Spitalul Universitar. Un tânăr, aparent drogat a scos un cuţit şi i-a ameninţat cu moartea. Era supărat că medicii nu-i vindecă mai repede tatăl. Trei agenţi de pază s-au luptat minute bune cu bărbatul până au reuşit să-l dea pe mâna poliţiştilor. Judecătorii i-au dat drumul însă. Nu e pericol public în ochii lor, aşa că va fi cercetat în libertate.

Era puţin după ora 23. Holurile spitalului universitar erau pline de pacienţi. Tânărul din imagini şi-a adus tatăl la consultaţie. Îşi bătuse crunt tatăl, iar acum căuta deja alte victime. Şi i-a găsit pe medici.

Supărat că aceştia nu-l vindecă pe tatăl lui mai repede, bărbatul a scos un cuţit cu lama de cel puţin 30 de centimetri şi i-a ameninţat pe medici cu moartea. Alertaţi de ţipetele medicilor, agenţii de pază au venit într-o clipă.

În zadar au încercat să-l calmeze. Nici măcar rugăminţile mamei nu l-au potolit. Tânărul voia neapărat să ajungă în cabinetul în care se baricadaseră medicii. Terorizaţi, pacienţii fug care încotro.

Un agent de pază mai curajos se luptă cu tânărul. Reuşeşte să-l ţină departe de medici. Nu fără sacrificiu. Agentul a fost tăiat la o mână. În cele din urmă, colegii agentului îi sar în ajutor şi reuşesc să-l scoată pe tânăr din spital.

Acolo îl aşteptau poliţiştii care l-au dus la secţie.

Din păcate, medicii au de-a face din ce în ce mai des cu astfel de cazuri.

Cel mai celebru caz s-a întâmlpat în urmă cu doar două luni, în Cluj, când interlopul Gore a înjunghiat un brancardier. Agresorul este şi acum în arest.

Atacatorul de duminică seară a scăpat mult mai ieftin.

Nu şi pentru atac sau ameninţări. Poate şi de asta, judecătorii au decis că tânărul nu este pericol public şi poate fi cercetat în libertate.

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close