Antena 3 CNN Actualitate Celebrul TikToker Adrian "Elicopter de Luptă”, rupe tăcerea despre situația de la Academia de Poliție, după ce zeci de studenți au ajuns la spital cu intoxicație alimentară

Celebrul TikToker Adrian "Elicopter de Luptă”, rupe tăcerea despre situația de la Academia de Poliție, după ce zeci de studenți au ajuns la spital cu intoxicație alimentară

Mai mulți studenți ai Academiei de Poliție din București au ajuns la spital cu intoxicație alimentară sau enterocolită, după ce ar fi primit la cantină mâncare stricată.

Celebrul TikToker Adrian "Elicopter de Luptă”, rupe tăcerea despre situația de la Academia de Poliție, după ce zeci de studenți au ajuns la spital cu intoxicație alimentară
Sursa foto: Instagram I adrianelicopterdelupta
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Noi 2023   •   18:45

Peste o sută de studenți de la Academia de Poliție București au fost spitalizați din cauza unei toxiinfecții alimentare, apărute în urma consumului de alimente din cantina instituției.

Adrian, recunoscut pe TikTok sub numele de "Elicopter de Luptă”, student în anul IV, a postat imagini cu viermii găsiți în mâncare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În legătură cu această situație, Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza a declarat că, în prezent, nu au fost raportate alte solicitări de asistență medicală sau alte cazuri de îmbolnăviri printre studenți.

"Prin implementarea serviciului medical de permanență, monitorizarea stării de sănătate a studenților a fost realizată printr-o abordare proactivă din partea medicilor prezenți în serviciul de tură în timpul nopții precedente.

Citește și: Academia de Poliție, reacție după scandalul privind mâncarea stricată de la cantină: "Nu au mai fost semnalate cazuri de îmbolnăvire în rândul studenților"

Comisia de medici din cadrul Direcției Medicale a MAI continuă investigațiile în curs pentru a identifica toate cauzele care au condus la această situație regretabilă. Notăm că nu au fost înregistrate alte solicitări de asistență medicală sau alte cazuri de îmbolnăviri printre studenți", se menționează într-un comunicat emis de Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza.

Adrian, cunoscut pe TikTok drept "Elicopter de Luptă”, a comentat acest subiect.

"Sunt student în anul IV la Academia de Poliție și aș vrea să vorbesc despre subiectul cu toxiinfecția alimentară a studenților.

Din partea Academiei de Poliție nu a fost recunoscută absolut nicio vină. S-a apelat la dezumanizarea studenților pentru că, de fiecare dată când este ceva greșit în Academia de Poliție, este vina studenților.

Ne-a fost imputat faptul că nu ne spălăm pe mâini și de-asta au făcut toxiinfecție alimentară 60 de studenți care, de fapt, din ce știu eu, sunt aproximativ 150.

Deci 150 de studenți au fost spitalizați pentru toxiinfecție alimentară. Ei au spus că s-a ajuns aici pentru că nu ne spălăm pe mâini. 

În al doilea rând, mai este subiectul cu mâncarea pe care noi o comandăm. Bine... cine nu are bani nu poate comanda și nu are ce să mănânce practic.

Trebuie să mergi la cantină și veți vedea ce primim noi la cantină... Pe lângă viermi și toate alea pe care le-am găsit în mâncare... Chiar dacă nu ar fi viermi în mâncare, tot nu poți să mănânci ce primești acolo.

Viermele acela îți oferă măcar puțină proteină pentru că... dacă am calcula proteinele pe care le primim noi la Academie... cred că am ajunge la 20-30 grame”, a povestit Adrian.

@adrianelicopterdelupta M-am simtit dator colegilor mei din prezent, dar si viitorilor candidati la Academie sa precizez aceste lucruri. Erau mult mai multe lucruri de spus, incepand de la manariile care se fac pentru punerea in functie a rectorilor, dar am vrut sa nu fac videoclipul acesta de 10 minute. #romania #fyp #fy #academiadepolitie ♬ original sound - adrianelicopterdelupta

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close