Antena 3 CNN Actualitate Timişoara. Un tânăr a fost prins cu trei saci de canabis în portbagaj

Timişoara. Un tânăr a fost prins cu trei saci de canabis în portbagaj

Timişoara. Un tânăr a fost prins cu trei saci de canabis în portbagaj
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
25 Aug 2012   •   16:17

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Timişoara a fost prins cu trei saci plini de plante care par a fi canabis, în portbagajul maşinii, acesta şi ceilalţi pasageri ai maşinii spunând că au găsit sacii într-o parcare, dar şi că au fumat o ţigară confecţionată din acele plante.
   
Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, în timpul unei razii de rutină în trafic poliţiştii au oprit o maşină condusă de un tânăr de 23 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.
   
Când au controlat portbagajul, poliţiştii au găsit trei saci plini cu plante care par a fi canabis.
   
"Pe strada Liege din municipiul Timişoara I. T. Ionuţ, de 23 de ani, a fost depistat conducând un autoturism în portbagajul căruia au fost găsiţi trei saci în care se aflau plante susceptibile a fi cannabis. Cu privire la provenienţa plantelor, atât şoferul, cât şi cei doi pasageri din autoturism au declarat că au găsit sacii într-o parcare dintr-o localitate timişeană, de unde i-au luat pentru consum propriu, recunoscând, totodată, că au consumat o ţigară confecţionată artizanal din substanţa provenită din saci. ªoferul a fost testat, rezultatul fiind pozitiv la THC(canabis)", menţionează sursa citată.
   
Poliţiştii au întocmit dosare penale în acest caz.

×
Subiecte în articol: tanar portbagaj canabis Politie agenti
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close