Antena 3 CNN Actualitate Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: „Ancheta este ținută de așa natură încât să nu pot auzi, vedea, să nu am acces la date”

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: „Ancheta este ținută de așa natură încât să nu pot auzi, vedea, să nu am acces la date”

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: „Ancheta este ținută de așa natură încât să nu pot auzi, vedea, să nu am acces la date”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
06 Sep 2019   •   22:56

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a făcut dezvăluiri revoltătoare legate de ancheta de la Caracal. Avocatul a spus că ancheta e ținută cât mai departe de el, ca să nu aibă acces la anumite date. 

„Eu am fost la fața locului, la acea lizieră, și eu nu am văzut aceste fermoare despre care se vorbește. S-ar putea chiar să nu fi avut fermoar la acei blugi, poate erau unii cu elastic. 

Clienților mei nu le-a fost arătat niciun obiect de vestimentație, vreun rucsac sau alte obiecte pentru a fi recunoscute. Eu nu am auzit de așa ceva. 

„Ancheta este ținută de așa natură încât se joacă de-a v-ați ascunselea cu mine, ca avocat, ca să nu pot fi de față, să nu pot auzi, vedea, să nu am acces la date”. a spus avocatul Tonel Pop.  

×
Subiecte în articol: Tonel Pop avocatul familiei
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close