Antena 3 CNN Actualitate Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, noi informații din ancheta tragediei de la Caracal: „Era identificată mașina lui Gheorgeh Dincă încă din dosarul Luizei”

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, noi informații din ancheta tragediei de la Caracal: „Era identificată mașina lui Gheorgeh Dincă încă din dosarul Luizei”

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, noi informații din ancheta tragediei de la Caracal: „Era identificată mașina lui Gheorgeh Dincă încă din dosarul Luizei”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
10 Aug 2019   •   23:08

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a spus, în cadrul emisiunii „Descoperiți”, cu Andreea Sava, că era identificată mașina lui Gheorghe Dincă încă de când a dispărut Luiza și că se putea face lumină în acest caz în urmă cu câteva luni. 

„În dosarul Luizei exista mașina suspectului și identificarea acesteia. Aveau mașina, o știau. Mai grav decât atât pe care-l spun în premieră e că procurorul DIICOT Craiova avea la dispoziție numărul de pe care a fost sunat bunicul Luizei. Mi-au spus că au înaintat dosarul la Secția Specială. 

Au cerut și localizare și tot ce se putea pentru acest număr de telefon. El a funcționat cu o altă cartelă. Am informații că a fost localizat, dar în momentul în care au trebuit să se ducă după persoana respectivă aici s-a pus un zid. În mod evident, nu aveau decât să se ducă și să ridice telefonul. Acest lucru e dovedit. Am vorbit acest lucru și cu procurorul de caz și și-a dat permisiunea să le spun mai departe. 

Unul din aceste lucruri e că acest telefon a fost identificat fără probleme, Dincă a fost indicat ca propritar al telefonului. El era cel care dăduse telefon. Asta mi-a fost permis să spun, mai mult nu pot. Și-așa vor să mă scoată din dosar. E foarte grav că mi-au periclitat imaginea dându-mi numele că aș putea fi cercetat. Pe mine m-au nominalizat pentru a mă denigra, zici că aș fi fost infractor. În mod normal, aceste lucruri sunt confidențiale”, a spus Tonel Pop la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Tonel Pop avocatul familiei Caracal

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea | Luni-Joi, 21:00

Adrian Năstase: "E nevoie de o dezbatere în Parlament în legătură cu orientarea politicii externe"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close