Antena 3 CNN Actualitate Tragedia din Caracal. STS: Echipamentele și serviciile au funcționat în privința modului de tratare a apelurilor 112

Tragedia din Caracal. STS: Echipamentele și serviciile au funcționat în privința modului de tratare a apelurilor 112

Tragedia din Caracal. STS: Echipamentele și serviciile au funcționat în privința modului de tratare a apelurilor 112
27 Iul 2019   •   23:01

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a transmis că, în urma verificărilor interne, s-a constatat faptul că nu au existat defecțiuni tehnice ale echipamentelor sau serviciilor în privința modului de tratare a apelurilor 112. 

„Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a realizat, în cursul zilei de ieri, pe durata nopţii şi în cursul zilei de astăzi, o investigaţie internă privind respectarea atribuţiilor operatorilor 112 ai STS, îndeplinirii prevederilor din manualul de operare și a funcționalităţii Serviciului 112. 

În urma verificărilor interne, dorim să vă reconfirmăm că au fost respectate prevederile privind operarea și că nu au fost inadvertențe, sincope sau defecțiuni tehnice ale echipamentelor sau serviciilor lor în ceea ce priveşte modul de tratare a apelurilor 112.

Ne cerem, totodată, scuze pentru întârzierea comunicării publice ce a generat nemulțumiri, intenția noastră fiind de a documenta şi a prezenta cu acuratețe adevărul referitor la apelurile efectuate la 112 pentru cazul în discuție.

Vă asigurăm că vom pune la dispoziția organelor de anchetă toate informaţiile, documentele şi înregistrările necesare cunoașterii adevărului”, a transmis STS printr-un comunicat. 

 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close