Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu va fi audiat miercuri de procurori. Fostul preşedinte, chemat la Parchet în dosarul de şantaj

Traian Băsescu va fi audiat miercuri de procurori. Fostul preşedinte, chemat la Parchet în dosarul de şantaj

Traian Băsescu va fi audiat miercuri de procurori. Fostul preşedinte, chemat la Parchet în dosarul de şantaj
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Mar 2015   •   21:09

Traian Băsescu va fi chemat miercuri în faţa procurorilor de la Parchetul General pentru a răspunde la întrebări în legătură cu dosarul în care senatorul Gabriela Firea a depus plângere pentru şantaj după ce a fost ameninţată public că s-ar putea să nu-şi mai găsească soţul acasă.

Avocatul Lucian Bolcaş, reprezentantul legal al Gabrielei Firea , a confirmat în emisiunea Q&A informaţia potrivit căreia Traian Băsescu va fi audiat miercuri de procurori.

"O reprezint pe doamna senator Firea pentru că este vorba despre un om, despre o femeie, despre un senator al României care-şi apără demnitatea ei, şi de femeie, şi de senator în faţa a ceea ce Paler spunea că este "un val de mârlănie". Aceasta este senţa dosarului", a declarat Lucian Bolcaş.

Avocatul a mai precizat că a formulat o cerere pentru a participa la audierea lui Traian Băsescu şi că cererea a fost aprobată.

Întrebat ce ar dori să-l întrebe pe Traian Băsescu în timpul audierilor, Lucian Bolcaş a răspuns: "De unde atâta răutate împotriva oamenilor?"

Scandalul Băsescu - Firea a început după ce fostul preşedinte, referindu-se la senatorul PSD, a spus că şi acum poate spune că aceasta este "o bună jurnalistă, dar este catastrofală ca jurist". "Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a spus Băsescu, pe 14 aprilie 2014.
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close