Antena 3 CNN Actualitate Trei oameni au murit într-o secundă, în accidentul de la Avrig. Impactul devastator a fost filmat de un alt şofer

Trei oameni au murit într-o secundă, în accidentul de la Avrig. Impactul devastator a fost filmat de un alt şofer

Trei oameni au murit într-o secundă, în îngrozitorul accident de la Avrig, Sibiu. Impactul devastator dintre camion şi autoturism a fost filmat de un alt şofer cu o cameră de bord.

Trei oameni au murit într-o secundă, în accidentul de la Avrig. Impactul devastator a fost filmat de un alt şofer
Sursa foto: Imagini amator
de Georgiana Adam    |    10 Mar 2024   •   20:30

Tragedia s-a produs vineri după-amiază, 8 martie 2024, pe DN 1, la intrarea în oraşul Avrig din judeţul Sibiu.

Pe imaginile surprinse de camera montată pe bordul unui autoturism care se deplasa în spatele celui distrus de camion se poate observa cum camionul se izbeşte de balustradă, după ce îi explodează un cauciuc pe faţă, iar apoi intră pe contrasens şi trece efectiv peste maşina în care se aflau doi bărbaţi.

Impactul a fost devastator, cei trei bărbaţi neavând practic nicio şansă. Maşina a fost strivită complet de camionul scăpat de sub control. Ulterior, maşina de mare tonaj a rupt balustrada şi a căzut de pe pod.

Atât şoferul basculantei, un bărbat în vârstă de 67 de ani din Tilişca, Sibiu, cât şi şoferul autoturismului, un bărbat de 38 de ani, din Covasna, dar şi un pasager în vârstă de 42 de ani, tot din Covasna, au murit pe loc în urma accidentului.

Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

×
Subiecte în articol: accident în Sibiu Avrig
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close